• Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hippie kleding!

Breng de jaren 60 terug met geweldige Hippie kleding!

  • Geplaatst op
  • Door Hippiekleding.nl
  • 0
Breng de jaren 60 terug met geweldige Hippie kleding!

Hippie kleding is misschien wel de leukste verkleedkleding! De felle prints, de wijde olifantenpijpen, de gekke brilletjes en opvallende peace kettingen zorgen direct voor een vrolijke sfeer die je meeneemt terug in de tijd. We verkopen voor ieder wat wils op Hippiekleding.nl!

Jaren 60 kleding voor dames

Een hippie feestje op het programma staan? Ga dan voor een flower power kostuum dat zijn weerga niet kent! We verkopen diverse leuke flower power jurkjes met felgekleurde bloemenprints en tie dye prints in allerlei kleuren! Ga voor een sexy kort hippie jurkje of voor een meer traditioneel model tot de grond! Liever geen jurk? We verkopen ook hippie jumpsuits die het zeker weten ook goed doen op een hippiefeestje!

 

Heren Hippie outfits

Ook voor heren hebben we diverse leuke flower power kleding in het assortiment! Ga voor alleen een shirt met een gekke print of juist voor een compleet hippie kostuum met een stoere broek met uitlopende pijpen. Liever wat origineler dan die felle kleuren waar waarschijnlijk iedereen in rondloopt? Ga dan voor een Beatleskostuum en je zult zeker aandacht trekken! Voor stellen verkopen we van veel prints een heren- en damesvariant, dat is nog eens leuk binnenkomen!

 

Hippie kleding voor kinderen

Voor kids zit je bij ons ook goed voor een hippie outfit! Trek je zoon bijvoorbeeld een hippie overhemd aan voorzien van peacetekens en smileys. Voor de meisjes hebben we verschillende een schattige jurkjes met prints in felle kleurtjes, er zit er vast eentje bij die ze mooie vindt! Geef je kinderen nu je de kans hebt meteen een geschiedenislesje over de Woodstock periode en ze steken er nog iets van op ook!

 

Hippie bril en andere accessoires

Maak je flower power outfit compleet met diverse gave hippie artikelen. Een hippie ketting met het peace teken of een wietblad mag bijvoorbeeld niet ontbreken. Ook is een langharige hippie pruik leuk voor de heren en maakt een hippie haarband of een bloemenkrans om je hoofd de outfit helemaal af. Is het feestje bij jou? Zorg dan ook dat de hippie versiering niet ontbreekt. Hang een groot peaceteken op en versier de rest van de tent met hippie vlaggenlijnen en ballonnen.

 

Snelle verzending bij Hippiekleding.nl

In de tijd van de echte hippies was kleding bestellen nog niet zo makkelijk en snel, maar nu gelukkig wel! Wanneer je je jaren 70 kleding voor 16:00 bestelt, heb je je pakket de volgende dag al in huis. Bekijk snel ons assortiment en geniet morgen al van de spetterende outfits! Liever vandaag nog? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.