• Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hippie kleding!

Hippie - Jaren 60 & 70 kleding

Op zoek naar Hippie kleding & Flower power kleding? Zeer ruim aanbod voor kind, man en vrouw! Snelle levering van jouw Hippie kleding.
Bekijk
Sorteren op:
  • Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hippie kleding!
  • Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hippie kleding!

Dé plek voor al uw goedkope en originele Hippie kleding

De Hippie - en Flowerpower feesten zijn één van de meest populaire themafeesten. Niet gek, gezien de 'make love not war' periode waarin men leefde. Daarnaast speelt de Hippie kleding hierbij ook een belangrijke rol. Flowerpower drukte zich namelijk ook uit in kleding en haardracht: fleurige patronen en kleuren, haarbanden, ruwkatoenen hemden, wijdvallende kleding of juist superstrakke kleding: de hotpants en de minirok deden hun intrede om de onafhankelijkheid van de vrouw te benadrukken. Juist door de opvallende, kleurrijke en vrolijke Flower Power kleding en haardracht wordt deze periode met grote regelmaat als themafeest ingezet.

De hippie jurk is een absolute eye-catcher

Voor de dames is de hippie jurk met afstand het populairste onder de hippie kleding. Niet gek want we hebben flitsende, kleurrijke, sexy, stoere en hippie hippie jurkjes voorradig. Daarnaast is de Hippie jurk ook beschikbaar in de meest uiteenlopende maten. Zo slaagt een extra klein persoon of iemand met een maatje meer gegarandeerd!
 

Gigantisch aanbod Flower Power kleding!

We beschikken over een zeer ruim en divers assortiment Flower Power kleding. Zowel voor kind, man en vrouw is er allerlei Flower Power kleding te kiezen. De leukste modellen en kleuren Hippie kleding komen hierbij naar voren! Van fel paars tot een multikleur flower power kostuum!

Jouw hippie kleding en hippie jurk eenvoudig kopen online via hippiekleding.nl!

De Hippie kostuums kunnen snel en eenvoudig via onze webshop worden besteld. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de Hippie jurkjes en andere kostuums daardoor erg snel leveren! Voor 18u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de hippie jurk en jaren 70 kleding ook al dezelfe dag bezorgen! Voor 11.00u besteld, dan wordt het dezelfde dag nog tussen 17.00u en 22.00u bezorgd!