• Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hippie kleding!

Hippie broek

Sorteren op:
  • Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hippie kleding!
  • Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hippie kleding!


Hippie Broek: Dansen in Flower Power op de Hippie Party

Een hippie broek is een essentieel onderdeel van de verkleedkleding voor een flower power party. Deze broeken zijn geïnspireerd op de mode uit de jaren '60 en '70, een tijdperk dat bekend staat om zijn vreedzame en kleurrijke hippiecultuur. Vandaag de dag blijft de hippie broek een essentieel onderdeel van flower power kleding, vooral wanneer mensen zich verzamelen om te dansen op een bruisende hippie party.

Kenmerken van de Hippie broek

Een hippie broek is vaak gemaakt van comfortabele en lichte stoffen, zoals katoen of viscose. Ze hebben een losse pasvorm en zijn meestal wijd uitlopend aan de onderkant, ook wel bekend als "flared" broeken. Deze wijde pijpen geven de broek een kenmerkende hippie-uitstraling en maken het perfect om te dansen op de muziek van de flower power tijd.

Wat de prints betreft, zijn bloemenmotieven en psychedelische patronen erg populair op hippie broeken. Denk aan kleurrijke bloemen, vredesymbolen, regenbogen en abstracte vormen. Deze prints weerspiegelen de vrije geest en het optimisme van de hippiecultuur.

Onmisbare accessoires zoals de Hippie ketting en Bril

Combineer je hippie broek met andere hippie-geïnspireerde kledingstukken, zoals een kleurrijk tie-dye shirt, een bloemenkrans in je haar en ronde zonnebrillen. Accessoires zoals peace-teken kettingen, armbanden met kralen en franjes maken je outfit helemaal af.

Bij het dragen van een hippie broek kun je de look compleet maken met andere flower power accessoires. Denk aan een kleurrijke hippie bril met ronde glazen, die typerend was voor die tijd. Deze bril voegt een vleugje retrostijl toe aan je outfit en geeft je een echte jaren 60 en 70 uitstraling.

Een andere populaire accessoire was de hippie ketting. Deze kettingen waren vaak gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, kralen of schelpen, en werden gedragen als een symbool van vrede en liefde. Ze voegden een bohemien en spiritueel element toe aan de verkleedkleding en maakten de hippie look compleet.

In een Flower Power broek in stijl naar het feest

Het dragen van een hippie broek op een flower power party is een geweldige manier om je onder te dompelen in de sfeer van die tijd. Het is een kans om je te verkleden als een vreedzame hippie en je te laten inspireren door de idealen van liefde, vrijheid en gelijkheid.

Dus, als je op zoek bent naar een verkleedkleding dat je terugbrengt naar de tijd van flower power en je laat stralen op een feest, dan is een hippie broek absoluut een goede keuze!