• Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hippie kleding!
Klantenservice
1 Contactinformtie
1.1 -

Contactinformatie
Telefoon: +31228-213345 (ma t/m za 09.00 - 17.00)
E-mail: [email protected]
Chat: stel uw vraag en ontvang direct antwoord als we online zijn

Adres Magazijn
Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

2 Betaalinformatie
2.1 -

Er zijn vele mogelijkheden om een betaling te verrichten.Hieronder treft u het overzicht aan: 

-iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash/Bancontact, Belfius, KBC, ING Homepay, Giropay, DIRECTebanking, American Express en betaling onder rembours bij aflevering.
 
Bankoverboeking:
Even geen mogelijkheid direct via Ideal te betalen? Een bestelling plaatsen namens je werkgever waarbij je graag eerst de factuur ontvangt? Of gewoonweg liever op een ander geschikt moment de betaling willen voldoen? Kies dan voor een bankoverboeking. Zie hieronder onze betaalinformatie:

Ten name van: Hippiekleding.nl
IBAN: NL25 RABO 0121 2231 24
BIC: RABONL2U
Bank: RABOBANK

Vermeld bij de betaling svp uw ordernummer. Houdt er rekening me dat een bankoverboeking 1-2 werkdagen verwerkingstijd nodig heeft. We versturen de bestelling direct na ontvangst van de betaling. Svp de betaling binnen 7 dagen voltooien, hierna wordt een niet afgeronde order automatisch geannuleerd (dit om ons voorraadniveau up-to-date te houden).

3 Verzenden | Retourneren
3.1 -

A) VERZENDEN

Verzendkosten

Orders worden verzonden via brief - en pakketpost. Hieronder een overzicht van de bijbehorende kosten:

Nederland
-Brievenbuspost - €4,95
-Pakketpost - €4,95 (gratis vanaf €75)
-Vandaag bezorgd - €6,95 (€2,95 vanaf €75)

Belgie & Duitsland
Standaard EU-Pack - €5,95 (gratis vanaf €75)

We verzenden ook naar andere landen, dit gebeurt enkel middels pakketpost. Indien u een bestelling naar een land wilt laten verzenden welke niet in het keuzemenu staat, gelieve dan even contact met ons op te nemen.


B) LEVERTIJDEN

Standaard PostNL levering (NL & BE)*
-Ma t/m Vr vóór 16.00u besteld = Morgen in huis
-Zaterdag voor 20:00u besteld = Maandag bezorgd
-Zaterdag na 20:00u besteld = Dinsdag bezorgd
 
Voorbeelden:
-Dinsdag 13:30 besteld = Woensdag bezorgd
-Zaterdag 12:00 besteld = Maandag bezorgd
-Zondag 17:00 besteld = Dinsdag bezorgd

*In bijna alle gevallen levert PostNL de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk. 
Spoedlevering NL (waddeneilanden uitgesloten)

-Ma t/m vr: voor 11.00u besteld = ‘s avonds tussen 17.00u en 22.00u in huis!

U kunt de gewenste verzendmethode selecteren bij het afronden van uw bestelling in de winkelwagen.

*In bijna alle gevallen levert Trunkers de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk.  


C) PAKJEGEMAK
Bent u overdag niet thuis of vind u het handiger om de bestelling af te halen? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd een afhaalpunt bij u in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels. Ook kunt u kiezen voor avondbezorging

De voordelen van PakjeGemak op een rij:
-U hoeft niet thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van de bestelling.

-U kiest zelf op welke locatie u het pakket wilt afhalen.
-Er zijn ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland.
-Avondbezorging mogelijk.


D) RETOURNEREN
Indien een artikel niet naar wens is kunt u deze retourneren (met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies) naar het volgende adres:
 

Retouren Hippiekleding.nl
Het Witte Hert 20 (let op: géén afhaaladres)
1601 MC Enkhuizen

Gelieve bij het retourpakket een bericht toe te voegen waarop uw naam, ordernummer en optioneel de reden van retour staat vermeld.

Bestellingen kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 30 kalenderdagen na ontvangst worden geannuleerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.


E) RUILEN
Indien u een nieuwe maat/artikel wenst te ontvangen, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Voor de geretourneerde artikelen wordt het te verrekenen bedrag na controle automatisch terug gestort op uw rekeningnummer. Voor de afhandeling is dit de snelste en meest overzichtelijke methode. Retourneren en opnieuw bestellen zijn twee afzonderlijke procedures in ons systeem.

4 Maat- en productinformatie
4.1 Is er een maattabel beschikbaar?
Jazeker! Voor het kiezen van de juiste maat kunt u het beste een vergelijking maken met uw normale kledingmaat. Hieronder is een overzicht weergegeven die u kunt hanteren voor de maatkeuze. Mocht onverhoopt blijken dat een artikel niet de juiste maat heeft, dan kunt u deze te allen tijde ruilen (mits natuurlijk ongebruikt, in originele verpakking en voorzien van warrenty-tag).

4.2 Is de verkleedkleding geschikt om te wassen?
We hebben een enorm assortiment aan verkleedkleding. Deze is leverbaar in diverse prijsklasses, van eenvoudige budetkleding tot luxe kostuums. Veelal is de verkleedkleding voor eenmalig gebruik, waardoor het gewenst is dat de prijs zo laag mogelijk is. Natuurlijk begrijpen wij dat en hebben daarom een groot assortiment (zeer) goedkope verkleedkleding beschikbaar zodat het net even prettiger feestvieren is!

Let op! Houdt er svp rekening mee dat de budget verkleedkleding minder/niet geschikt is om te wassen middels de wasmachine. Advies is om ons te contacten indien het wassen van een product gewenst is. Wij kunnen vervolgens aangeven welke methode het beste is! Hippiekleding.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat aan producten welke voortvloeien uit eigen handelen zonder overleg!